Пол Скоулс се завърна в Манчестър Юнайтед. Бившият халф на тима вече е сред асистентите на играещия мениджър Райън Гигс. Както е известно, 40-годишният уелсец беше обявен за временен наследник на уволнения вчера Дейвид Мойс. Другите помощници на Гигс са Ники Бът и Фил Невил.
 
Гигс, Невил, Скоулс и Бът са от прочутия Клас'92 на школата на „червените дяволи“, който изигра голяма роля в успешното представяне на тима под ръководството на Сър Алекс Фъргюсън.
 
Скоулс беше част от треньорския екип на Манчестър Юнайтед, след като през 2011 г. за първи път прекрати кариерата си. След това Сър Алекс го накара да размисли и да се върне на терена. Халфът за втори път спря с футбола през миналото лято след пенсионирането на Фъргюсън.
 
Дейвид Мойс се опита да привлече Пол Скоулс като свой помощник през лятото, но бившият английски национал отказа в търсене на различни проекти. Той беше част от консорциум с Гигс, Бът, Гари и Фил Невил, който купи Салфорд Сити. Скоулс се изявяваше и като телевизионен коментатор.