ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Мениджърът на Лийдс Даниел Фарке обясни отсъствието на българския национал Илия Груев от групата на отбора за вчерашния мач срещу Челси от ФА Къп. Лондончани спечелиха с 3:2 и се класираха за четвъртфиналите на най-стария футболен турнир в света. След края на мача 47-годишният германски специалист изрази гордостта си от представянето са играчите на Лийдс и съобщи естеството на контузията, попречила на 23-годишния Груев да играе.

„Изключително горд съм от представянето на отбора, въпреки загубата и отпадането. Бяхме без ключови играчи. Илия Груев има проблем с повдигащия мускул на тазобедрената става. Той не успя да завърши последната тренировка преди мача. Не разполагам с точна информация относно сложността на травмата. Изчаквам резултатите от медицинските изследвания. Джорджинио Рутер има оплаквания от херния и затова не беше в групата“, заяви Фарке.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Повдигащият мускул на тазобедрената става има важна роля в придвижването на човек. Той изпълнява функция за повдигането на целия крак при ходене.

Както е известно, Илия Груев премина в Лийдс от Вердер през есента. Първоначално българският национал не играеше много за клуба от Чемпиъншип. В последните няколко седмици обаче дефанзивният халф се превърна в основен титуляр и един от най-важните футболисти в състава на Даниел Фарке.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!