ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Бразилската футболна легенда Ромарио прекрати войната си с Пеле и пожела на Краля на футбола да бъде силен и да се бори за живота си. 56-годишният бивш съотборник на Христо Стоичков в Барселона обяви, че се моли за здравето на трикратния световен шампион.

Думите му бяха посрещнати с одобрение в Бразилия, където добре знаят за дългогодишното противопоставяне на двамата легендарни бразилци.

„Кралю, оправяй се. Имам голяма вяра в теб. Целият свят те гледа и се моли за теб. Подобрявай се. Целувам те с цялото си сърце“, обяви Ромарио пред „Ge Globo“.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Първите искри между двамата големи бразилски голмайстори прехвърчават през 2007 г., когато Ромарио обяви, че Пеле е добър, но само, когато не говори.

В резултат на това трикратният световен шампион нарече опонента си невежа. Освен това Пеле си присмя на световния първенец от САЩ`94, че е вкарал само 542 гола в кариерата си, докато самият той има 1283 попадения.

„Има много хора, които не разбират и нападат миналото. Аз съм католик и вярвам, че Господ прощава на невежите. Затова и аз им прощавам“, заяви Пеле преди 15 години.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК!