ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Синът на Пеле Единьо беше съсипан от критики в Бразилия, че не е до баща си в болница „Алберт Айнщайн“, а продължава да се занимава с футболистите на футболния клуб Лондрина, където е старши треньор. Както е известно, Краля на футбола е в тежко състояние и вероятно живее последните дни на живота си, след като ракът на дебелото му черво се е влошил, а има и проблеми с бъбреците и сърцето.

„Бих искам да съм в болницата, но имам и работа. Не съм доктор и не мога да помогна много в ситуацията“, отговори на критиките Единьо.

Днес обаче той публикува снимка, от която става ясно, че вече е до болничното легло на легендарния си баща. На фотографията той държи Пеле за ръката.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Татко... моята сила е с теб“, написа Единьо към изображението, споделено на стори в "Инстаграм".

Неговата сестра Кели Кристина Нашименто публикува в социалните мрежи друга снимка, на която всички роднини на Краля на футбола, включително и сегашната му съпруга Марсиа Аоки, са заедно в болничната стая с усмивки на лицата.

„Честита Коледа. Благодарност, любов, обединение, семейство. Есенцията на Коледа. Благодарим на всички за любовта и светлината, които ни предавате с вашите съобщения. В този луд и изненадващ свят, нямаше да се справим без вас. Днес и завинаги: Честита Коледа и най-добри пожелания“, написа 55-годишната Кели.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК