ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Краля на футбола Пеле разбира, че животът му е към своя край. Той е започнал да се сбогува с близките си, приятелите и всички, които посетят болничната му стая.

Както е известно, легендарният бразилец е хоспитализиран от 29 ноември, след като тялото му вече не реагира на химиотерапията за лечение на рак на дебелото черво. Той има и проблеми със сърцето и бъбреците. В последните седмици Пеле е подложен на палиативни грижи, които само облекчават болките му, но не лекуват заболяванията.

Неговата дъщеря Кели Нашименто използва профила си в „Инстаграм“, за да благодари на лекарите от болницата „Алберт Айнщайн“ в Сао Пауло за грижите, които полагат за трикратния световен шампион.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

В социалните мрежи се завъртя и видео, в което внучките на 82-годишния Пеле му показват нещо на телефона. Той е със затворени очи и диша тежко. В дните около Коледа цялото семейство на футболната легенда се събра в болничната му стая.

Както е известно, вчера се появиха кадри от стадиона на Сантос, където се подготвят усилено за предстоящо погребение на Краля на футбола.

Пеле е легенда на Сантос. Това е единственият бразилски клуб, за който е играл през кариерата си. Носи екипа на тима в периода 1956-74 г. След това играе две години за Ню Йорк Космос и спира с футбола.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК