Бившият мениджър на Тотнъм Маурисио Почетино дебютира начело на ПСЖ с равенство 1:1 при визитата срещу Сент Етиен в мач от 18-ия кръг на френската Лига 1.

Срещата на "Жофроа Гишар" не започна никак добре за играчите на аржентинския специалист, заменил уволнения точно преди Коледа германец Томас Тухел. Домакините поведоха в 19-ата минута, когато Ромен Амума се възползва от грешка в защитата и вкара за 1:0. Парижани реагираха бързо и две минути по-късно изравниха чрез Мойс Кийн, който прекара топката между краката на вратаря Жеси Мулен.

Играта продължи равностойно, а гостите имаха шанс за нов гол в 68-ата минута, но този път ударът на Кийн от близка дистанция не бе точен. В добавеното време и влезлият като резерва Пабло Сарабия пропусна от добра позиция да донесе победата на шампиона.

След ремито ПСЖ остана на втората позиция с 36 точки и на 3 зад лидера Олимпик (Лион), който победи Ланс с 3:2 на свой терен. Сент Етиен е едва на 14-о място с 19 пункта.

По-рано Монако постигна впечатляваща победа с 5:2 при визитата си на Лориен и излезе шести с 30 точки. Олимпик (Марсилия) срази у дома Монпелие с 3:1 и е пети с 31 точки, а Лил остана трети с 36, въпреки че загуби с 1:2 от гостуващия Анже.