Германският таблоид "Билд" прогнозира победа с 2:0 на Байерн над Реал в реванша от 1/2-финалите на Шампионската лига. Първият мач на "Бернабеу" миналата седмица завърши при 1:0 в полза на Кралския клуб.

Ето и сценария, който вестникът предлага на своите читатели:

21:45 часа: Първи съдийски сигнал!

1-15 минута: Феновете се наслаждават на светла бира и вурстчета на скара. Нито Байерн, нито Реал успява да създаде положение.

19': Мюнхенци, внимание! Първият удар на Реал към вратата в първия мач завършва с гол на Карим Бензема.

22-42': Байерн атакува. В този период от време мадридчани пропуснаха две-три възможности.

45': Домакините не могат да се отпуснат на терена. През 2002 година, в края на първата част, Зинедин Зидан вкара на Леверкузен във финала на турнира и след победа с 2:1 донесе трофея на Реал (Мадрид).

ПОЧИВКА: 0:0

46-58: Баварците се нуждаят от гол, натискът се увеличава. Домакините обаче трябва да внимават, защото само Челси превъзхожда Реал по голове на контраатака.

77': ГОООЛ! Байерн открива резултата в мача благодарение на точния изстрел на Бастиан Швайнщайгер. Германецът се отличи с попадения още в 55-ата минута на втория мач с Арсенал от 1/8-финалите, в 66-ата на "Олд Трафорд" срещу Манчестър Юнайтед. И разбира се, в 1/2-финалния реванш с Реал в 77-ата минута.

88': Дидие Дрогба бележи изравнителния гол за 1:1 във финала с Челси през 2012 година, което спомогна на "сините" за първи европейски клубен трофей в историята си след дузпи. Още един ъглов удар. Още един удар с глава. Но този път Мануел Нойер отразява изстрела на Кристиано Роналдо.

89': ГОООЛ! Както и в миналогодишния финал срещу Борусия (Дортмунд), Ариен Робен бележи с левачката и решава изхода на двубоя в полза на Байерн. Мюнхенският гранд побеждава с 2:0 и ще играе на финала в Лисабон.