Мениджърът на Лестър Клаудио Раниери обяви, че двете звезди на тима Джейми Варди и Рияд Марез са безценни и няма да бъдат продадени през зимата. И двамата се разписаха при победата на „лисиците“ с 2:1 над Челси в понеделник вечерта. За Варди това беше 15-и гол от началото на сезона, а Марез вкара 11-ото си попадение.

„Никой не може да купи Варди и Марез през януари. Никой няма необходимите пари за това, тъй като двамата са безценни“, заяви 64-годишният Раниери.

Въпреки че Лестър прави най-добрия си старт на сезон в английския елит в 131-годишната си история, италианският специалист продължава да твърди, че основната цел на тима е оставане във Висшата лига.

„Казах на играчите си – още пет точки и си гарантираме оставането. Още по време на лятната подготовка поставих за цел постигането на 40 точки. Когато спечелим този актив, тогава ще променим целите си“, коментира мениджърът на Лестър.

„Усещаме подкрепата на феновете. Те вече мечтаят за Европа и трофеи. Не искам да убивам техните мечти, но ние трябва да останем на земята и да не хвърчим в облаците“, допълни Клаудио Раниери.