Бившият президент на Реал (Мадрид) Рамон Калдерон взривява периодично медийното пространство с любопитни и понякога скандални разкрития за „кралския“ клуб. Този път някогашният бос на клуба разкри истинските причини за напускането на Зинедин Зидан от треньорския пост след третия пореден триумф в Шампионската лига в края на миналия сезон.

Френският специалист не се разбирал със сегашния президент Флорентино Перес относно трансферната политика на клуба, за което се говореше и преди това, но основната причина за решението му да си тръгне от „Сантяго Бернабеу“ бил не кой да е, а португалската звезда Кристиано Роналдо, преминал в Ювентус миналото лято.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

„Зидан настояваше Роналдо да остане и вместо това да бъде продаден Гарет Бейл. Той искаше да има крайната дума за това кои играчи да се привличат и кои да бъдат продавани. Тъй като неговите изисквания не бяха чути, той си тръгна. И това наистина беше така“, категоричен е Рамон Калдерон.

След напускането на Роналдо и Зидан нещата в Реал този сезон не вървят по план. „Кралете“ изостават с цели 10 точки от големия си конкурент в шампионата Барселона и на този етап титлата изглежда като мираж.

ИСПАНИЯ, ПРИМЕРА ДИВИСИОН - СЕЗОН 2018/19