ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Звездата на ПСЖ Килиан Мбапе е голямата трансферна цел на Реал (Мадрид), но иска да изпълни договора си с парижани до края на следващия сезон. Причината за това негово решение са парите, съобщават испанските медии.

Ако нападателят остане на „Парк де Пренс“, трябва да получи бонус за лоялност в размер на 150 милиона евро. Така за него финансово най-изгодният е да си тръгне като свободен агент през следващото лято, като така освен 150-те милиона от ПСЖ, ще получи и бонус между 100 и 125 милиона евро от "кралете".

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Междувременно се появи информация, че Лионел Меси е казал на вече бившия си съотборник да напусне ПСЖ и да подпише с Реал (Мадрид).

"Бих искал да си в Барселона, но ако искаш да си в Реал (Мадрид), направи го. Заслужаваш да влезеш в проекта с истинския дух на победителите“, казал Меси на французина при тръгването си от Париж.

По-рано днес медиите във Франция разтръбиха, че "кралският" клуб ще плати 200 милиона евро за 24-годишния футболист това лято и и ще даде на ПСЖ още 50 милиона, ако играчът изиграе определен брой мачове за отбора и спечели "Златната топка".

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!