ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Килиан Мбапе изглежда все по-вероятно да напусне ПСЖ и е много вероятно да облече екипа на Реал (Мадрид). Френските медии съобщиха, че катарските собственици на клуба от Париж са взели решение да продадат голямата звезда, след като той отказа да поднови договора си, изтичащ през лятото на 2024 година.

"ПСЖ Къмюнити" твърди, че Реал и ПСЖ вече са постигнали споразумение за трансфера на Мбапе. Сделката ще бъде на стойност около 250 милиона евро, от които 50 млн. евро бонуси. Сумата ще счупи всички исторически рекорди.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Реал се твърдеше, че предпочита да изчака до лятото на 2024 година, за да може да привлече Мбапе при много по-разумни финансови условия, след като той отказа да удължи договора си с парижани. Въпреки това, желанието на катарците да продадат играча и да му попречат да напусне безплатно, е накарало "кралете" да предприемат категорични действия по трансферната операция още сега.

Предстои да разберем какво ще се случи в следващите дни и дали всички тези слухове ще се окажат верни. Реал е единственият отбор, който може финансово да си позволи да привлече 24-годишния френски нападател. 

Припомняме, че през 2018 г. ПСЖ плати 180 милиона евро на Монако за привличането на Мбапе. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!