Реал (Мадрид) няма никакви намерение да плаща каквато и да е била неустойка на ПСЖ за италианския специалист Карло Анчелоти, който има освобождаваща клауза в договора си на стойност 3,4 милиона паунда.

Преди няколко дни босът на парижани Насер ал Келафи обяви, че категорично е отрязал директора на Реал (Мадрид) Хосе Анхел Санчес в разговор за Анчелоти, който има договор за още един сезон с френския шампион. След това пък се появиха информации, че 53-годишният италианец сам ще поиска да напусне ПСЖ след края на сезона, за да поеме „кралския клуб”, за който вече кроял лятна селекция.

Президентът на „белия балет” Флорентино Перес е дал срок от 10 дни на Анчелото да се разбере с босовете на ПСЖ. Решението е изненадващо с оглед на факта, че Реал (Мадрид) плати сериозни неустойки за Жозе Моуриньо на Интер и за предшественика му Мануел Пелегрини на Виляреал.

Очаква се до края на седмицата да има среща между Анчелоти и боса на ПСЖ Насера л Келафи, на която италианецът да изрази категоричното си желание да напусне.