Мениджърът на Ливърпул Брендън Роджърс веднага намери оправдание за срамната загуба от третодивизионния Олдъм в четвъртия кръг на турнира за Купата на Англия. “Червените” претърпяха нечуван провал и паднаха с 2:3 като гости, а техният треньор хвърли вината върху своите играчи.

“Много сме разочаровани. Започнахме първото полувреме много слабо. Направихме същото и през втората част и бяхме наказани. Резултатът е много разочароващ. Избрахме състав, който да дойде тук и да спечели мача. Не показахме характер в началото и накрая това ни струва скъпо, коментира Роджърс. - Лично аз съм разочарован от младите футболисти. Искахме да им дадем шанс да трупат опит и да видят какво значи да играеш за Ливърпул.

Не е само до нашата игра, ти трябва да бъдеш конкурентен и да си част от група, която се бори за трофеи. Не е достатъчно да играеш за Ливърпул и да даваш всичко от себе си в мачове срещу Арсенал и Манчестър Сити. Ако искаш да печелиш трофеи и да стигаш далеч в различни състезания, трябва да можеш да дойдеш на такова място и да спечелиш. Не бяхме достатъчно добри, за да го направим.”