ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Португалската футболна звезда Кристиано Роналдо спечели приза за Играч на месеца в първенството на Саудитска Арабия и заяви, че се надява това да бъде първото му от много отличия с отбора на Ал Насър.

Роналдо отбеляза осем гола в четири мача и получи наградата си преди двубоя на Ал Насър срещу Ал Батин, спечелен с 3:1.

„Щастлив съм да спечеля приза за Футболист номер 1 на месец февруари в първенството на Саудитска Арабия. Да се надяваме, че ще бъде първата награда от още много други. Гордея се, че съм част от този отбор“, написа португалецът в социалните мрежи.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Португалецът не попадна в списъка с голмайстори срещу Ал Батин, но се оказа в центъра на вниманието в социалните мрежи заради видео, за което се твърди, че е направено точно след този мач.

След последния съдийски сигнал Роналдо беше заснет на път към съблекалнята, а на клипове в социалните мрежи се чува глас на момче, което казва следното: "Меси е много по-добър". Тогава Роналдо, може би обърквайки се, казва на португалски: "Лесен мач? Никак не беше лесен мач!"

Вместо това в социалните мрежи се върти грешен превод, според който Кристиано ядосано отвърнал на момчето: "Тогава върви и гледай него, не знам защо си тук". След това напусналият Манчестър Юнайтед футболист бе засипан с огромно количество критики най-вече заради неправилния превод.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК