Кристиано Роналдо реагира гневно срещу селекционера на Португалия Фернандо Сантош след кошмарната загуба с 1:2 от Сърбия, която лиши "мореплавателите" от директно класиране за световното първенство в Катар 2022. "Плавите" посякоха португалците с победен гол на Александър Митрович само 23 секунди преди края на редовното време.

Камерите на "Ещадио да Луж" в Лисабон уловиха как Роналдо, който е видимо доста ядосан, крещи нещо на треньора си. Случката се разиграва веднага след последния съдийски сигнал. 

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Звездата на Манчестър Юнайтед жестикулира яростно с ръце към специалиста, който просто се ръкува набързо с него и се обърна в друга посока. 

"Избликът му е нормално нещо, разочарован е. Никой няма да се обяснява какво се е случило в края на мача и какво не", лаконичен беше Сантош пред "О Жого". 

 

 

"Футболът постоянно ни показва, че понякога дори най-ветровитите пътища водят към най-желаното място", написа Роналдо в социалните мрежи.

"Вчерашният резултат беше тежък за нас, но не и толкова, че да ни пречупи. Целта да бъдем на световното първенство през идната година продължава да е на дневен ред и знаем, че трябва да стигнем там. Никакви извинения! Португалия ще играе в Катар", добави Кристиано, а публикацията му в "Инстаграм" бързо натрупа 4 милиона харесвания от последователите му.