Попълнете търсена ключова дума или фраза

Роналдо с изненадващ ход след скандала в Ман Юнайтед

https://blitz.bg/sport/svetoven-futbol/ronaldo-s-iznenadvashch-khod-sled-skandala-v-man-yunayted_505680.html Blitz.bg/Sport

Антуражът на португалеца вече е информирал заинтересованите страни

снимка: Getty Images/Gulliver
1 от 1

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Кристиано Роналдо е изразил желание да се завърне в италианската Серия "А", където вече игра с екипа на Ювентус, съобщават няколко независими едно от друго английски издания. Португалският национал бе унижен да тренира с втория отбор на Манчестър Юнайтед, след като скандално отказа да се появи на терена като резерва в дербито с Тотнъм (2:0) и напусна преждевременно, още преди края на мача на „Олд Трафорд”.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Според последните информации интерес към услугите на 37-годишната звезда има актуалният лидер в италианския елит Наполи, който е в серия от 11 победи във всички турнири, последната от които срещу Рома (1:0) на Жозе Моуриньо в Рим.

Антуражът на Роналдо е информирал заинтересованите страни, че може да се стигне до сделка още през януари, а очакванията са Манчестър Юнайтед да пусне португалеца без каквито и да е финансови претенции с цел да се отърве от него. Според мнозина Роналдо „трови” атмосферата в отбора и не спомага за сплотяването на колектива.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Още по темата

Коментирай

3 Коментара