Ал Насър се наложи с 3:1 над Ал Фейха в мач от втория кръг на саудитската професионална лига. Андерсон Талиска и Кристиано Роналдо дадоха солиден  аванс на Ал Насър през първото полувреме, а през второто Марсело Брозович увеличи преднината на своя тим. В края на двубоя Фейшън Сакала реализира почетното попадение за Ал Фейха.

Ал Насър регистрира първа победа за новия сезон в елита на Саудитска Арабия, след като в първия кръг завърши наравно с Ал Раед.

Двубоят започна с мигновен натиск от страна на Ал Насър, който успя да го материализира още в 5-ата минута, когато Кристиано Роналдо подаде на крак за Андерсон Талиска, който стреля в долния ляв ъгъл на вратата, за да преодолее Абдулрауф Ал Дахеел.

В десетата минута от добавеното време на първото полувреме Ал Насър удвои преднината си, след като Кристиано Роналдо вкара страхотен гол директно от пряк свободен удар. Благодарение на страхотния си удар португалецът вече има 899 отбелязани гола в кариерата си, сочи статистиката на ESPN. Той реализира  62 гола за Ал Насър.

В 85-ата минута Садио Мане изведе Марсело Брозович в наказателното поле на Ал Фейха, а хърватският национал матира Ал Дахеел с удара си от много малък ъгъл.

Ал Фейха стигна до почетен гол в 87-ата минута, след като Алехандро Посуело направи пробив отдясно и центрира на втора греда, където Сакала засече топката с глава в опразнената врата и реализира.