ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ерлинг Холанд иска да напусне Манчестър Сити, защото се е скарал с Гуардиола. Той става поредният футболист на „гражданите“, влязъл в конфликт с мениджъра. Испанецът май е изпуснал съблекалнята и затова Сити не е в познатата топ форма.

Всичко това е написано черно на бяло в испанската медия „Насионал“, цитирано от не една и две  британски издания.

Топ Коефициенти за Спортни залагания!

Дали става въпрос за истина, можем само да гадаем. Въпросният материал уточнява, че въпреки отличното си представяне във Висшата лига до момента, Холанд гледа вече към изхода. 22-годишният норвежец пристигна в Сити през лятото и са отрицателно време се превърна в голова машина и на английска територия. 31 гола в 27 мача, повече от яко, нали?

„Насионал“ обаче не пише никакви подробности. Не уточнява защо отношенията между треньор и таран са започнали да се пропукват.

Пише друго – че Реал гледа с интерес случващото се, защото е готов да купи Холанд. Президентът на „белия балет“ Флорентино Перес бил убеден, че норвежецът ще е достойният заместник на Карим Бензема. Това обаче няма как да се случи скоро, защото освобождаващата клауза от 200 милиона евро в договора на Холанд ще стане активна през 2024 година.  И ако изобщо се случи с оглед огромната сума.

„Атмосферата в Сити не е добра. Поради тази причина Кансело поиска да се махне и ето, че вече е в Байерн. Други също гледат към изхода“, добавя испанското издание.

Резултатите са, че няма... резултати. Сити падна снощи в Лондон от Тотнъм с 0:1 и изпусна идеален шанс да скъси дистанцията от първия Арсенал, който също загуби през изминалия уикенд - 0:1 от Евертън. 

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК