ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Интригуващите мачове от 15-ия кръг на Звездна лига на Букмейкър БЛИЦ доста затрудниха участниците. В играта ни представителите на клубовете от Efbet Лига прогнозират срещи от водещите европейски първенства, като за познат точен резултат се присъждат 3 точки, а само за улучен знак - 1 т.

В този кръг се случи нещо рядко виждано. Триото в челото събра равен брой точки - по 5. Валери Божинов, който е представител на Септември (София) в играта, обаче остава с едни гърди пред легендата Георги Велинов (ЦСКА) и Галин Иванов (Славия). Бившият нападател на Левски вече е с 58 точки в актива си, Джони има 54, а също с толкова е и капитанът на "белите" от "Овча Купел". До тях се доближава Иван Дичевски (Спартак Варна) - с 50 т.

Топ Коефициенти за Всички Мачове Всеки Ден!

През изминалия уикенд Божинов, Велинов и Галин Иванов познаха по един точен резултат. Първите двама предвидиха правилно равенството 2:2 между Фейенорд и ПСВ Айндховен, докато легендата на ЦСКА посочи 1:0 за Тотнъм срещу Манчестър Сити, грабвайки трите точки.  

Само един от участниците в Звездната лига позна точния резултат на дербито на Милано - победата на Интер с 1:0 над Милан. Вратарят на Хебър Петър Дебърлиев скри шапката на всички, но тимът от Пазарджик остава на последното място с 35 точки в играта на Букмейкър БЛИЦ.
 
Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Класирането преди 15-ия кръг:

Класирането след 15-ия кръг: