Главният съдия на Тотнъм – Челси (1:5) Мартин Аткинсън е признал, че е направил сериозна грешка. “Сините” от Лондон се класираха за финала за Купата на Англия, след като разбиха вчера Тотнъм. Вторият гол на Челси на Хуан Мата обаче беше повече от скандален. Топката не премина голлинията, въпреки че Мата се зарадва, което подведе Аткинсън и той зачете попадението. Малко след това Тотнъм реализира за 1:2. От лагера на “шпорите” заявяват, че не се знае как е щял да се развие резултатът.

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап заяви след мача, че е говорил с Мартин Аткинсън, който му е признал, че е сгрешил и го очаква тежка седмица.

“Вторият гол бе катастрофа. Не бе дори близо до гол. Огромна грешка. След това ние се отворихме и те се възползваха. Аткинсън направи голяма грешка. Не мога да проумея как може да даде такъв гол. Разговарях с него и той ми каза, че се чувства по-зле от мен. Аз му отвърнах, че не мисля по този начин, но той продължи да твърди, че е направил грешка и допълни, че го очаква тежка седмица. Време е да се вкара технология за тези ситуации, това не може да продължава”, заяви Хари Реднап.

5_3.jpg