Шави Ернандес призна, че иска да се завърне час по-скоро в Барселона. Настоящият треньор на Ал-Сад говори след мача срещу Ал-Духаил от катарското първенство. За първи път Шави беше толкова подробен на темата „Барса“.

„Двата клуба водят преговори. Не мога да кажа много повече, но съм позитивно настроен. Това е въпрос на здрав разум. Те трябва да се договорят. Тук е въпросът. Двата клуба знаят моето желание и се надявам скоро то да бъде осъществено“, каза бившият халф пред „Esport 3“.

„Много съм развълнуван да се върна у дома, надявам се, че това ще се случи възможно най-скоро. Завръщането в Барселона би било грандиозно, разбира се, би било вълнуващо“, каза 40-годишният специалист.

„Който и да е треньор, той не трябва да е месия. Разбира се, желанието и позитивизмът трябва да се върнат. Вчера видяхме нещо друго. Трябва да направим отбор, да забравим за загубите. Връщането назад би било вълнуваща стъпка в кариерата ми. Ще видим дали в крайна сметка ще се случи“, завърши треньорът, чието пълно име Хавиер Ернандес и Креус.