Аржентинската футболна звезда Лионел Меси и уругвайският нападател Единсон Кавани стигнаха до ръба на сбиване по време на контролната среща между двата тима, играна в Тел Авив и завършила при резултат 2:2.

В 42-ата минута, при резултат 1:0 за уругвайците, капитанът на Барселона и нападателят на ПСЖ започват размяна на реплики, прикривайки устата си. Всичко това е придружено с отправяне на нервни усмивки. В близост до ситуацията е халфът на „селесте“ Матиас Весино, но и съдията Роей Райншрайбер, който показва жълт картон на аржентинската футболна звезда.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Това не усмирява Меси и Кавани. Специалисти по четене на устните успяват да разберат, че уругвайският нападател кани съперника си на физическа саморазправа. Петкратният носител на „Златната топка“ отвръща: „Когато кажеш, когато кажеш“.

Размяната на остри реплики продължила и в тунела, където се включили и други играчи. Всичко се успокоило най-вече след намесата на Луис Суарес – уругвайският нападател на Барселона, който успял да укроти Меси и Кавани.

Таранът на ПСЖ коментира ситуацията след края на мача: „Истината е, че това беше мач, който на моменти беше много нервен. Прехвърчаха искри. Това са неща, които са нормални за южноамериканския футбол.“