Ветеранът Пол Скоулс може отново да играе за националния отбор на Англия. Това пишат днес медиите на Острова. Както е известно, полузащитникът се върна в Манчестър Юнайтед, след като вече беше прекратил кариерата си. Това е възможно да стане и в националния отбор. Фаворитът да води Англия на Европейското Хари Реднап е готов да го включи в състава за турнира.

“Възрастта няма значение. Погледнете Пол Скоулс. Ако трябва да съм честен, за всеки би било удоволствие да го види на Европейското. Той просто е добър. Играе като испанците – Шави, Иниеста, и не греши,“ обясни Реднап.

В момента Скоулс е на 37 години и доста далеч във времето изигра последния си мач за Англия. Това се случи през 2004 година, след европейското първенство. След това няколко пъти се говореше, че Скоулс може да се върне в националния тим, но той твърдеше, че предпочита да се съсредоточи в клубния си тим Манчестър Юнайтед и да обърне повече внимание на семейството си. Полузащитникът беше готов да играе отново за Англия, но не беше използван от Фабио Капело за световното първенство през 2010 година./БЛИЦ