Мениджърът на Манчестър Юнайтед Жозе Моуриньо подложи на критика своите футболисти след загубата от  Фенербахче (1:2) в Лига Европа. "Съперникът заслужено ни победи. Отбор, който допуска гол след само две минути игра, не е готов, той не е психологически подготвен, не е съсредоточен, подчерта Специалния пред BT Sport.

- В такава атмосфера позволяваш на съперника да вкара бърз гол… Фенербахче точно в такава ситуация искаше да бъде. Те нападат, защитават се, разпокъсват играта, симулират, оказват натиск върху съдията. Но това е игра и ние сами сме си виновни, че им позволихме да бъдат в тази ситуация.

След втория гол ние реагирахме и мисля, че можехме да постигнем различен резултат, но повече не заслужавахме. Нашите проблеми започнаха с цялостното отношение към мача. Фенербахче игра финал в Шампионската лига, а ние – полуприятелски мач. Така започнахме срещата.

После започнахме да реагираме, но ни тежеше играта с двама леви защитници, действащи на централни позиции. Без двама силни централни защитници не можеш да бъдеш силен и доминиращ отбор.”