Бразилското крило на Лудогорец Рик Джонатан претърпя операция в Португалия, след като скъса предни кръстни връзки на дясното коляно на една от тренировките на „орлите“ по време на лагера на тима в Турция.

Приятелката на Джонатан публикува снимки с него от болницата в Порто, където футболистът бе опериран от известния лекар в тази област проф. Ешпрегейра Мендеш. Заради тази тежка контузия се очаква бразилецът да пропусне остатъка от сезона за Лудогорец. 

„В радост и в тъга е това, което си обещахме. Преживели сме много заедно и винаги си ме изненадвал с големината на вярата си и понякога дори си по-силен от мен, защото дори в трудни моменти успяваш да ме накараш да се усмихна. Благодарна съм за живота ти и се гордея с човека, който си станал днес. Щастлива съм да вървя до теб и да споделям живота си с теб! И в тези моменти ми се иска да прехвърля цялата ти тежест и твоята болка върху мен, но за съжаление това, което мога да направя, е да остана до теб и да се грижа за теб и бъди сигурен, че никога няма да пусна ръката ти! Винаги ще се моля за живота ти, знам, че ти си Божието обещание и че той никога не прави грешка, когато пише нашата история. И че дори без разбиране трябва да се доверим и да повярваме в обещанието. Днес е просто още едно препятствие, което трябва да се преодолее, но утре ще бъде победа! Обичам те, съпруже мой!“, написа половинката на футболиста Беатрис Биакампело към снимките.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2023 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@_biacampelo)