Два трансфера за подсилване на атаката си за евентуално влизане в Шампионската лига планира румънският гранд Стяуа, пише ziare.com.
 
Според изданието, букурещкият гранд иска футболисти на Барселона и Реал (Мадрид), с които да гони по-добри резултати в най-престижния евротурнир.
 
Стяуа готви оферти за Родриго Риос Лозано - Родри и Мариано Диас Мехия. Родри е на 24 години и бе част от "Б" отбора на каталунците през сезон 2011-2012, когато вкара 7 гола в 35 мача, след което бе преотстъпван в Шефийлд Уензди, Сарагоса и Алмерия. 21-годишният Мехия пък от този сезон ед част от "Б" отбора на Реал с треньор Зинедин Зидан.
 
Към момента Стяуа разполага само с трима централни нападатели за участието си срещу Лудогорец в плейофите за влизане в Шампионската лига - Габриел Янку, Валентин Лемнару и Клаудиу Кешеру.
 
Стяуа ще може да преговаря за двамата след реванша с Лудогорец в София на 27 август, преди който има аванс от 1:0. Очаква се младите играчи да нямат завишени финансови искания, тъй като ще получат възможност да играят в Шампионската лига. 

Шампионска лига - сезон 2014/15
БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка
"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите