Звездата на носителя на Купата на Англия Манчестър Сити Карлос Тевес облече екипа на Бока Хуниорс, от където тръгна за големия футбол.

Голмайсторът на “гражданите” бе сред зрителите на препълнения “Ла Бомбонера” и изгледа на живо победата на Бока Хуниорс срещу Нюелс Олд Бойс с 1:0 в среща от 16-ия кръг на аржентинската Клаусура. Единственият гол за успеха на Бока в този мач бе дело на ветерана Мартин Палермо в 50-ата минута. С тази победа Бока се изкачи на седмо място с актив от 25 точки, а Нюелс Олд Бойс остана последен с 11 пункта.

Преди мача феновете на Бока организираха специално посрещане на Тевес и му връчиха фланелка на отбора с номер 32 и специален плакет за заслуги. Компания на Карлито по време на двубоя пък му правеше неговата дъщеричка Фелисиа.

След края на сезона в английската Висша лига Тевес се завърна в родината си Аржентина, за да прекара известно време със семейството си. Нападателят все още не е обявил официално дали ще напусне Манчестър Сити. През миналата седмица обаче той е отхвърлил мегаоферта от Ювентус, което вдъхна надежди на “феновете” на гражданите, че Тевес може да остане. /БЛИЦ