Капитанът на Рома Франческо Тоти обясни селфито, което си направи при изравнителния гол за равенството 2:2 в дербито с Лацио. „Вълците“ наваксаха два гола пасив след почивката, а Принца на Рим се изравни с лидера в голмайсторската листа на Римското дерби Дино да Коста. Двамата имат по 11 попадения.
 
„За съжаление пропиляхме първото полувреме, когато не успяхме да покажем нашия футбол. Не беше лесно да наваксаме такова изоставане, но ние показахме ефективност през втората част. Беше важно да не загубим. Демонстрирахме дух и борбеност. Нашата цел е Скудетото. Доказахме, че имаме възможности да се борим за титлата“, заяви Тоти.
 
„Горд съм от рекорда. Това е нещо велико за всеки участник в Римското дерби. През цялата седмица мислех за начина, по който ще реагирам, ако се изравня Да Коста. В последните години селфитата са нещо модерно. Обикновено пазя личния си живот, но постигнах уникално постижение, което може и да не се повтори. Трябваше да го запечатам. Това беше моят телефон. Помолих треньора на вратарите Гуидо Нани да го държи при себе си и да ми го донесе, ако изравня рекорда“, разкри Принца на Рим.

На официалния профил на Рома във "Фейсбук" беше публикувана и селфито, което Франческо Тоти си направи

selfie.jpg