Старши треньорът на Партизан Марко Николич определи като равностойни шансовете на неговия тим и Лудогорец в предстоящите двубои. Разградчани и "гробарите" се изправят един срещу друг в третия предварителен кръг на Шампионската лига, като първия двубой е утре от 20:00 часа в Разград.

„Очаквам тежък мач между два добри отбора. Лудогорец е добър отбор. Притежава много качествени играчи. През изминалия сезон Лудогорец се представи силно в Европа и стигна напред в турнира Лига Европа. Успя да победи отбори като ПСВ Айндховен, Динамо Загреб и Лацио. От друга страна Партизан не е същият отбор, както през миналата година", започна Николич.

"Имаме някои по-силни играчи в сравнение с миналата година. Мисля, че шансовете са 50 на 50 преди първия мач. Малките детайли ще решат мача. Този отбор, който покаже по-малко нерви и повече увереност най-вероятно ще продължи напред. Вярвам, че този отбор ще бъде Партизан", допълни треньорът на Партизан.

„Офанзивната четворка на Лудогорец е много силна – Безяк, Марселиньо, Мисиджан и Александров или Абало. Това са отлични играчи. Лудогорец разполага с добри играчи и в центъра на терена и в задна линия. Десният бек Кайсара също така е много добър“, продължи сърбинът.

„Нямаме кадрови проблеми. Нямаме финансови проблеми. За нас е важно, че задържахме отбора от миналата година и взехме Бранко Илич, като по този начин подсилихме състава“, завърши Николич.