Фенове от цял свят се позабавляваха за сметка на Манчестър Юнайтед след загубата с 0:5 в дербито с Ливърпул снощи. Гостите вкараха 4 гола за едно полувреме, а след червения картон на Пол Погба 30 минути преди края отпуснаха газта и пожалиха опонента си.

Това обаче не попречи на потребители в социалните мрежи да се посеят за сметка на нещастието на "червените дяволи" социалните мрежи бяха наводнени от всевъзможни забавни клипчета и колажи.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

В едни от тях акцентът пада върху напускащите стадиона преди края на мача фенове на Юнайтед и представят картина на стюарди, опитващи да ги задържат на "Олд Трафорд", за да продължат да гледат мъчителните сцени.

Други обръщат внимание на защитата на манчестърци, представяйки я като отворена врата или като охранител, който допуска всеки желаещ. Трети представят привържениците на "червените дяволи" като бебета, които плачат при вида на на мениджъра Оле Гунар Солскяер. Изразителният резултат на много места е представен и като бой, при който единият е много по-силен и тормози беззащитния си опонент. Някои използваха животни, за да опишат мача и сравниха Манчестър Юнайтед с проскубан петел, а звездата Кристиано Роналдо със заклана коза* (Изписването на думата на английски GOAT се използва като съкращение за "Най-добрият на всички времена" и е сред любимите олицетворения на феновете). Други пък сравниха играта на двата отбора като нападение на лъвове над беззащитна зебра. Лицата на легенди, ръководители и играчи на двата тима също присъстват често в изразяването на феновете след срещата. Сред фаворитите са усмивката на легендата на Ливърпул Кени Далглиш на трибуните, докато на обратния полюс са израженията на футболиста на "червените дяволи" Маркъс Рашфорд, бившата звезда на клуба Пол Скоулс, мениджърът Оле Гунар Солскяер и клубната легенда Сър Алекс Фъргюсън. Препратките към сцени от известни филми също също присъстват в публикуваното от феновете след мача.