ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Свободният агент след раздялата с Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо получи умопомрачителна оферта  от саудитския Ал Насър, който е готов да му плаща по 75 милиона долара на година и португалецът да играе до навършването си на 40 години, съобщава CBS Sports.

Ал Насър и други клубове в Близкия изток отдавна следят ситуацията около португалеца, който обаче неведнъж е заявявал, че иска да продължи да играе на най-високо ниво в Европа. Арабите обаче се надяват, че след Световното в Катар Роналдо ще промени мнението си и ще пробва ново предизвикателство.

Саудитският клуб установил контакт с португалеца още през лятото, но окончателното решение на Роналдо все още се очаква и ако той реши да приеме офертата, сделката няма да отнеме много време за приключването ѝ.

Ал Насър е един от най-успешните клубове в Саудитска Арабия и като цяло в Азия, спечелвайки девет титли в местното първенство. Тимът достигна до финала на Шампионската лига на Азия през 1995 година. Големият му съперник Ал Хилал също е свързван с трансфер на Роналдо, но офертата на Ал Насър се смята за единственото официално предложение.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК