Копа Америка 2021 върви без публика, без особена динамика в мачовете, но с много заряд и битка до последната секунда. Фаворитът Бразилия потегли с победа на ходом срещу Венецуела, но Аржентина взе само точка срещу Чили. „Албиселесте” са замесени в дербито на втория кръг срещу Уругвай, които последни от десетте участника в турнира ще излязат на терена.

Предложенията на WINBET за срещите от Копа Америка са на сайта winbet.bg.

Колумбия – Венецуела: Венецуела с един гол в последните пет мача между двата отбора
Венецуела бяха жертвеното агне на старта срещу Бразилия и не оказаха особена съпротива (0:3). А Колумбия, въпреки относително експерименталния състав срещу Еквадор, взе рутинни три точки (1:0). „Трикольорите” имат отлична история срещу Венецуела – в последните пет мача допуснаха всичко на всичко един гол. Но пък загубиха последния сблъсък помежду им на Копа Америка (0:1 през 2015 г.). През 2021 г. Колумбия записа поредица от позитивни резултати и това би трябвало да продължи и на мача в Гояния. Коефициентът на WINBET за победа е 1.30, а заслужава да се опита още „Колумбия чиста мрежа – Да” за 1.55 и „Колумбия да победи на нула – Да” за 1.70.

Бразилия – Перу: Перу са последните, вкарали във вратата на Алисон
Повторение на финала отпреди две години. Бразилия тогава спечели с 3:1, а в световна квалификация миналия октомври би в Лима 4:2. Селесао е в серия от осем поредни победи на всички фронтове, докато Перу имат едва един успех в последните си девет срещи. За „бяло-червените” това е първи мач на Копа Америка, а те са и последният отбор, вкарал във вратата на Алисон. Но при настоящата форма на двата отбора, Бразилия е безспорен фаворит с коефициент за победа 1.25. Сред другите предложения на WINBET се отличават „Бразилия суха мрежа – Да” за 1.65 и „Общ брой голове над 2.5” също за 1.65.

Чили – Боливия: Боливия с вратарски проблеми
Титулярният вратар на Боливия Рубен Кордано е под въпрос заради разтежение в слабините. Той бе подложен на истинска канонада при загубата от Парагвай 1:3, от която другата жертва е изгоненият нападател Хауме Куеяр, наказан за мача с Чили. Шампионите от 2015 и 2016 г. взеха важна точка от Аржентина в борбата за избягване на потока на Бразилия (очакванията са, че първото и третото място ще отложат среща с домакините чак до евентуалния финал). Чили са 10-3-1 срещу този съперник от началото на века и коефициентът на WINBET за 11-а победа за последните 17 години е 1.23. Въпросът изглежда единствено в разликата. Хендикапът „Чили -1.5” се предлага при 1.70.

Аржентина – Уругвай: Уругвай без победа срещу съседите от 2013 г.
Дербито на втория кръг от Копа Америка. Уругвай гледаха отстрани първото завъртане, а с мисъл и за този мач аржентинският селекционер Лео Скалони спести Агуеро и Кореа и ги пусна за по десет минути при равенството с Чили. Уругвай не са вкарвали гол вече над четири часа и половина, а пък. Аржентина направиха равенство във всичките си мачове тази година.

Въпреки това „Албиселесте” са фаворити на WINBET с коефициент за победа 2.14. Успехът за Уругвай ще е първи от 2013 г. и е оценен на 3.70, а равенството – на 3.30. През ноември 2019 г. в Тел Авив бе записано равенство (2:2), последните три мача на голям форум донесоха две аржентински победи и общо два вкарани гола. „Общ брой голове под 2” за 2.10 и дори „Точен резултат 0:0” при коефициент 7.80 не изглеждат толкова екзотично.

*Коефициентите са валидни към 4:00 ч. на 16 юни 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!