Легендарният Христо Стоичков договори личните си условия с футболната федерация на Виетнам. Местните медии предават, че Камата няма никакви разминавания с шефовете. Големият проблем обаче може да възникне заради двамата помощници, които Ицо иска да вземе със себе си във Виетнам. Както вече БЛИЦ писа, Христо настоява за двама асистенти, като вариантите са Красимир Безински, Ивайло Йорданов, Марин Гъдев и други.

Ръководството на виетнамската футболна федерация заяви, че е готово да плаща по 1 милион долара на година заплата на Стоичков. Местните бизнесмени обаче все още се дърпат за месечното възнаграждение на двамата помощници на легендарната осмица. Христо се прибра в България и очаква отговора на виетнамците. На 11 май ще бъде честван 60-годишен юбилей на отношенията между Виетнам и България. Очаква се тогава местните футболни шефове и бизнесмени да дадат окончателния си отговор дали ще дадат треньорския пост на Стоичков.

Легендарният футболист е обещал да доведе във Виетнам известни футболисти на Барселона. “В момента аз не живея в България, а в Испания, където е и моето семейство. Ще използвам добрите ми отношения с Барселона, ще обсъдя част от звездите да пристигнат във Виетнам. Барселона вече бе в Япония, Китай, защо да не дойде и тук”, заяви Стоичков на раздяла./БЛИЦ