Босовете на новия английски шампион Манчестър Юнайтед все още не са се отказали от намеренията си да се борят за връщането на Кристиано Роналдо на „Олд Трафорд” през лятото.

Според британския таблоид „Сън” шефовете на „червените дяволи” Манчестър Юнайтед са се свързали с агента на 28-годишния португалски голмайстор, за да разберат дали той е склонен да се върне на "Олд Трафорд". В случай че самият играч пожелае това, 20-кратните шампиони на Англия ще предложат 65 милиона паунда на Реал (Мадрид) и португалския национал Луиш Нани, за да може да се преборят с конкуренцията на ПСЖ за Роналдо.

Френският гранд вече е влязал в контакт Реал Мадрид и е предложил солидна оферта за голмайстора на "кралския клуб”. Катарските собственици на клуба са готови да осигурят 80 милиона паунда за този трансфер. Точно тази бе и сумата, за която Юнайтед продаде Роналдо на „белия балет” през 2009 година. Освен това ПСЖ ще предложи на Роналдо и 250 000 паунда седмична заплата, колкото взима най-високоплатения футболист в момента - Уейн Рууни.