ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ювентус победи с 3:1 Реал (Мадрид) в контролна среща, играна на препълнения до краен предел "Кемпинг Уърлд стейдиъм" в Орландо, Флорида (60 хиляди зрители). "Бианконерите" изковаха успеха с два ранни гола, дело на Мойс Кийн още в първата минута и на Тимъти Уеа в 20-ата, както и късно попадение на Душан Влахович - в 95-ата. За Реал точен беше Винисиус Жуниор малко преди почивката. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Мачът започна отлично за Ювентус, който организира скоростна атака, топката стигна до Уеа, 23-годишният син на бившия футболист и 25-тия президент на Либерия Джордж Уеа стреля в гредата, но топката отскочи в краката на Мойс Кийн, който не сгреши при добавката отблизо - 1:0.

След това Войчех Шчесни на няколко пъти се намеси решително при опасни атаки на Реал. Вместо да се стигне до изравнителен гол обаче, в 20-ата минута торинци покачиха на 2:0. Уестън Маккени нахлу в наказателното поле и подаде към непокрития Уеа, който наказа Тибо Куртоа.

"Кралете" продължиха да атакуват и изстрел на Винисиус Жуниор срещна напречната греда. В 38-ата Тони Кроос пусна отличен извеждащ пас за Винисиус, който този път се разписа - 2:1.

Малко по-късно и страхотен шут на Тони Рюдигер профуча опасно близо до гредата.

Второто полувреме премина почти под диктовката на мадридчани, които създадоха доста положения, а удариха и още една греда след удар на Федерико Валверде. Реал обаче така и не успя да стигне до изравнителен гол. В добавеното време Душан Влахович оформи крайното 3:1 за Юве. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!