ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Най-титулуваният футболист в света Даниел Алвес загази още повече след доказателство по делото за изнасилване, по което е обвиняем.

В началото на годината 23-годишна жена обяви, че е била тормозена от 39-годишния защитник с 46 трофея в нощен клуб в Барселона на 30 декември.

Първоначално тя каза, че Алвес просто е пъхнал ръката си под бельото й, а след това подаде жалба  срещу него за изнасилване.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

След като бразилецът излезе с три различни версии по обвиненията в сексуален тормоз и първо каза, че не познава пострадалата, после обяви, че я помни, но нищо не е станало, а накрая, че тя му се е нахвърлила, сега се появи и сериозно доказателство, че двамата са били на едно и също място по едно и също време.

Запис от камера пред тоалетната в нощния клуб в Барселона показва, че двамата са били заедно в тоалетната за цели 15 минути.

Сега остава само да бъдат обявени резултатите от медицинския преглед, който си е направила жената след въпросната вечер.

Припомняме, че Алвес вече бе пратен зад решетките в очакване на окончателното решение на съда, което може да бъде до 12 години затвор.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК