Българският защитник на Васлуй Живко Миланов се закани да мъсти на Рикардо Каду от ЧФР Клуж, който го изрита зловещо в лицето в мача между двата тима, завършил 0:0 в понеделник. Зетят на Борислав Михайлов сподели, че е изгубил един зъб от зверския удар на португалеца, а други два му се клатят. В момента Миланов е в болница в София.

"Загубих един зъб, а други два ми се клатят. Нямам комоцио, единственият проблем е в областта на челюстта, но реално загубих само един зъб. Във футбола се случват такива неща. Това е мъжки спорт, но не мисля, че беше коректно, защото смятам, че имаше време да си дръпне крака, топката беше моя", сподели пред "Гонг" Миланов.

Бившият капитан на "Левски" призна, че при следваща среща с Каду е възможно да потърси реванш и да му отмъсти. „Следващият път, когато се срещнем, може да бъде различно. Може да се случи обратното“, заяви защитникът, известен със сърцатата си игра.

Миланов сподели още, че през декември е бил пред договор в Стяуа, след като и двата клуба са се разбрали, но той е отказал. „Имам договор за още два месеца с Васлуй. После мога да ида в друг тим без да се плаща трансферна сума. Така ще мога да договоря по-добри условия за мен“, завърши Живко Миланов, който е женен за щерката на Борислав Михайлов - Бисера, която му роди двама синове - Николай и Мартин.  



http://static.blitz.bg/documents/thumbnails/630/201302/20130226.bzbvcdhqak.jpg

http://storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/401/581/7946/10606277/3/milanov-ddj4r6157.jpg?width=600&height=440