Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ!

Красавицата Клоуи Евънс, която вчера обяви, че е имала 19-месечна връзка с Марио Балотели зад гърба на приятелката му Рафаела Фико, разкри, че той е кръстоска между Майкъл Джексън, Питър Пан и Уили Уонка (б.а. - най-великият майстор на шоколадови изделия в света).

“Представете си кръстоска между тези тримата – това е Марио. Да бъдеш с него е като цирк, в който аз бях любимия му клоун. Няма друг на света като него – фантазия, забавление, действие. С него никога не е скучно”, заяви блондинката.

848633s_lover_Chloe_Evans.jpg

Евънс разкрива, че лудата глава Балотели е разхвърлял бонбони из цялата си къща, залагал е 5000 паунда, че ще изпие урината си, устройвал е водни боеве и дори я е замервал с омари.

“Къщата му е детска игрална площадка. Когато ме нападаше с вода, аз се опитвах да избягам, но той ме хващаше за бикините и дори понякога направо ги късаше, докато ме държи за тях да не избягам”, заявява още красавицата пред “Сън”.

Клоуи и Супер Марио се запознават в клуб “Шугър” през август 2010 година, точно след като той пристига от Интер в Манчестър Сити.

“Попита ме дали искам да се видим на следващия ден. Ходихме на пазар, а той наричаше дебелите хора – Шаму (б.а. - известен във Флорида кит-убиец)", сподели Клоуи.

kloui.JPG

Оттогава датира връзката между двамата, а Клоуи споделя, че Марио обича да кани приятели вкъщи, с които да играят "Плейстейшън" и да залагат кой ще победи.

Няколко дни след запознанството им звездата на "гражданите" й подарява диамантена гривна на стойност 15 000 паунда, на която пишело "Никога не ме наранявай".

Евънс добавя още, че Балотели обичал да излива безалкохолно в храната, докато тя похапвала, а веднъж й подарил химикалка, която удря ток.

2_1.JPG