ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Звездите на Манчестър Сити и треньорите на тима отпразнуваха с парад на открити автобуси спечеления требъл - титлата във Висшата лига и трофеите във ФА Къп и Шампионската лига. 

Парадът се заби с повече от час заради сериозни валежи и гръмотевични бури. Въпреки това хиляди привърженици на Манчестър Сити се стекоха към предварително обозначените зони в центъра на Манчестър, където наблюдаваха преминаването на двуетажните автобуси, които возиха футболистите заедно с трофеите от завоювания требъл.

След започването на дъжда част от играчите на "гражданите" се качиха на един от местните трамваи в центъра на града, като по този начин замениха емблематичните за такива моменти двуетажни автобуси. След това играчите се качиха на автобусите, трофеите също бяха натоварени и парадът можеше да започне.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Сред най-бурно празнуващите бе Джак Грийлиш, който се съблече гол до кръста. Добрият му приятел в отбора Ерлинг Холанд пък го заля с бира по време на празненствата. Клипчетата с двамата бързо станаха хит в социалните мрежи.

Мениджърът Хосеп Гуардиола пък запали пура в чест на историческия сезон, който направиха футболистите му.

По време на парада феновете пееха песни и скандираха имената на любимците си. В края на парада футболистите и Гуардиола се качиха на специално подготвена сцена, а Холанд не спря да забавляваха всички около себе си. 

"Не искаме слънце, имаме най-хубавият парад под дъжда. Феновете са свикнали, иначе това не би бил Манчестър", пошегува се Гуардиола.

Купонът за "гражданите" ще продължи дълго, а той започна още с последния съдийски сигнал в Истанбул и спечелването на Шампионската лига.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!