Суперзвездата на италианския футбол Марио Балотели най-сетне призна бебето си от модела Рафаела Фико. За първи път италианският национал говори за малката Пиа, която се роди преди 3 месеца.

"Не желая да се изказвам за човек, който за мен не съществува, а именно бившата ми приятелка Рафаела Фико, но разбира се не спирам да мисля за Пиа. Не съм аз виновен, че досега не съм имал контакт с нея. От личен опит знам какво е и никога не бих позволил да остане без баща. Надявам се, че Пиа е наистина моя дъщеря и че скоро ще се запозная с нея”, заяви нападателят пред списание "Венити Феър".

Италианският модел Рафаела Фико показа за пръв път дъщеря си през декември 2012 г. Красавицата се появи на корицата на списание "Chi" с бебето на ръце. Малката Пиа се роди в началото на месеца, но това не вълнуваше италианският нападател. Както е известно, Фико и Марио се разделиха преди време, впоследствие се оказа, че моделът на бельо е заченала от играча на Манчестър Сити. Двамата продължаваха дълго време спора, а италианктата подложи детето на ДНК тест.