Двубоят между България и Франция безспорно привлича интереса на феновете. Двата тима имат много силна връзка във футболната история след чудото на "Парк де Пренс" през 1993 година. Тогавашните звезди на България успяха да надвият фаворита и да се класират на Световното първенство в САЩ, а сега наследниците им ще трябва да сторят същото.

Сегашните ни футболисти не са от класата на героите от Мондиала през 94-а, но има с какво да се мерят с колегите си от Европа, макар извън терена. Футболните половинки на родните национали все още поддържат имиджа на красивата българска жена, макар и "петлите" да отвръщат подобаващо.

БЛИЦ представя топ 3 на футболните половинки от двата тима, с уговорката, че подреждането е на базата на повиканите за днешната среща между двата отбора.

Безспорно големият коз на "петлите" е мечтата на милиони мъже по света - Памела Андерсън. Името й вече е нарицателно за секси блондинка, а тя все още привлича погледите на футболните фенове с появата си на срещите на Олимпик Марсилия, за да гледа любимия си Адил Рами, а сериозна конкуренция в клуба на футболните половинки й правят съпругите на защитника Рафаел Варан - Камий Титга и полузащитника Димитри Пайе - Лудивин. Едната е известен модел, докато другата, макар и с перфектна визия, се концентрира върху отглеждането на трите си деца.

Резултат с изображение за pamela andersonСвързано изображениеСвързано изображение

Макар видяното да впечатлява, в лагера на националите ни със сигурност има играчи, които могат да се похвалят с подобна, ако не и по-добра компания. Сред щастливците са Станислав Манолев, Георги Костадинов и Симеон Славчев. Тримата ще разчитат на подкрепата на моделите Калина Якова, Радост Тодорова и Сара Маринова, по които вероятно ще въздиша целият стадион, ако бъдат на трибуните. Тодорова има най-голям опит с феновете, тъй като през 2014 година бе избрана за талисман на "лъвовете" и получи титлата Мис Национален отбор по футбол.





НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА МОНДИАЛ 2018
ВСИЧКИ ГРУПИ В БИТКАТА ЗА СВЕТОВНОТО В РУСИЯ​