След знаменитата победа на Ливърпул срещу Барселона няма как да не потърсиш Красимир Чомаков. Бившият любимец на „армейската” публика е заклет фен на тима от „Анфийлд”. Чомето, който от години живее в Италия, отговори по оригинален начин на позвъняването ни. При вдигането на телефона си Краси отсече:

„Ало, ало, 1, 2, 3, 4, Барса, чуваме ли се! Тук е „Анфийлд”. Добре дошли в Храма на обречените!”

После БЛИЦ остави на Чомаков да ни разкаже как е преживял успеха, изпратил неговия любим отбор на финала от Шампионската лига в Мадрид.

„След първия мач каталунците бъзикаха Юрген Клоп, че „Камп Ноу” бил храмът на футбола, а не обикновен стадион. Е, снощи се видя, че „Анфийлд” е Храмът на обречените. Защото в този храм всички, които влязат в него, са обречени на загуба. Независимо дали се казваш Меси, Суарес или Барселона като цяло.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Вижте, Ливърпул е орисан да печели по този начин. Когато никой не очаква, „червените” удрят силно и опасно за кеф на своите многобройни фенове. Спомнете си финала от Шампионската лига с Милан през 2005 година. Спомнете си и реванша с Борусия (Дортмунд) от Лига Европа през април 2016 година.  

Аз преживях по драматичен начин мача вкъщи. Малко след началото на второто полувреме влязох в банята, за да си измия зъбите. Излизам и чувам как жена ми вика: „Гол, стана 2:0!”

И понеже съм суеверен, рекох си: „Банята ми носи късмет”. Грабнах телефона, влязох отново там и си пуснах мача през интернет. И след малко отново имаше Дум-дум Вайналдум – 3:0! Реших да не излизам. В банята изгледах остатъка на реванша, а то си имаше доста време – над 35 минути. При 4:0 не знаех къде се намирам, а след последния съдийски сигнал съвсем подивях от радост!

Публиката беше фантастична. Може би Лео Меси не беше попадал в такъв ад през живота си и затова не помогна с нищо на Барселона.

Сега се надявам на щастлив финал и в първенството, и в решителната битка от Шампионската лига на 1 юни”, завърши щастливият Чомаков.