Боксьорът Детелин Далаклиев заяви, че не е добър единствено на ринга, а и на футболния терен. Световният шампион в категория до 54 килограма сподели, че може да си плати и без проблем да рита в "А" група.

"Много пъти съм играл с футболисти. Не съм слаб. Ако извадя 50 хиляди лева и аз мога да поритам в "А" група", изцепи се Далаклиев.

"Бербатов наистина е добър, Мартин Петров, Стилиян Петров също. Ама защо се занимавате все с футболистите? Те само някакви ланчета, прически, манекенки... Това нормално ли е? Затова никога няма да се оправим. Мизерна работа. В България се става известен с простотия. Ако се съблека гол и тръгна така по улиците, после ще ме канят по шоута и насам-натам. Те там са парите, по разни шоупрограми, по гейове...", заяви пред Ring Детелин Далаклиев.

Спортист №1 на България за 2009-а стана подгласник на Димитър Бербатов в анкетата "Мъж на годината". Ето какво каза Далаклиев по този повод - "Изобщо не трябваше да ме включват в тази класация. Те са ненормални! Какъв мъж на годината да съм аз, след като нямам 20 хиляди лева." /БЛИЦ