Европейският шампион по бокс Даниел Асенов яде пердах от гаджето си Розалия Пайчева. Тайсъна от Кукорево похвали любимата си, че се бие много добре и притежава завидни техники на ринга. 17-годишната боксьорка също обсипа със суперлативи Асенов, който постоянно я изненадвал с подаръци. В предаването "Комбина" по Нова телевизия двамата разказаха възможна ли е любовта между ром и българка в общество на страх и не малко ксенофобия.

"Бихме се. Бях малко по-разбитият от двамата и така пламна голямата любов. Размаза ме! Не всеки може да ме удари толкова силно", разказа с усмивка Тайсъна от Кукорево.

"Бях на състезание в София, там се видяхме за първи път", припомни си Даниел.

"Той тогава много ме впечатли. Освен, че е много красив, доста ги наби", похвали любимия си Розалия.

"Предложи ми да излезем и се събрахме още на първата среща", добави боксьорката.
 
"Много пъти си казвах "защо се захванах с бокс", но ето, че този спорт ни събра. Много сме щастливи. Всеки ден й казвам, че я обичам. Аз дори на майка ми и баща ми не го казвам постоянно", сподели Асенов.

"Най-големите си успехи започнах да постигам, сле като се събрахме. Не мога да си представя да бъда с друг човек", изтъкна Розалия.

"Не се обиждам, че ме наричат циганин. Но е малко кофти. Всички хора, които ме познават, знаят, че съм българин. Боря се за страната си. Живея в България, няма Цигания. Като бях малък не ме пускаха да влизам в дискотеката, защото съм циганин, но сега е различно. Всички ме познават", добави Даниел Асенов.

Европейският шампион по бокс в категория до 52 килограма от 2015 година разказа, че това лято се е изявявал като контрольор. "Срамна работа няма, късах билетчета в автобуса на батко ми. Той има фирма, помагах му известно време", разказа Тайсъна.