Интернет сензацията и участник във ВИП реалити – Джорджано, ще помага на боксовата ни легенда Серафим Тодоров да си уреди мач с Флойд Мейуедър. Мениджърът на певеца Красимир Куртев ще удари едно рамо чрез контактите си и ще опита да навие световния шампион да излезе на ринга срещу Сарафа, който последен го е побеждавал, съобщава „Меридиан Мач”.

Серафим Тодоров и мениджъра му Борислав Даскалов, ще бъдат в САЩ в началото на октомври, когато е възможно да се стигне до среща между с екипа на Мейуедър. Евентуален двубой, за който легендарният ни боксьор разкри първо пред БЛИЦ, няма да има официален характер, а ще е по-скоро за шоуто.

"Мейуедър трябва да е наясно, че подобен сблъсък е неизбежен. Ако е мъж, трябва да приеме", категоричен е Даскалов, който разкрива още куп интересни подробности около подготовката на Серафим Тодоров. Оказва се, че искането за спонсорство на Сарафа към завод за вино е било отхвърлено, а той и агентът му били третирани като клошари. Били поискани 5000 лева, за да не мисли боксьорът за пари по време на престоя си в САЩ, но те били отказани.