ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Джорджина Родригес се разплака в новото си шоу в Netflix, докато преживява сърцераздирателния момент, в който е загубила един от близнаците си по време на раждането преди година - най-голямата трагедия в нейния живот. Дъщерята на 29-годишната инфлуенсърка Бела Есмералда от Кристиано Роналдо се роди здрава през април миналата година в болница в Манчестър, но нейният брат близнак почина.

Преди време беше обявено, че Джорджина ще разкаже за агонията си във втората серия на „Аз съм Джорджина“, чиято премиера по света е на 24 март. Нов трейлър за серията показва как тя плаче, докато говори за загубата си.

"Животът е труден, животът продължава. Имам причина да продължа и да бъда силна", признава родената в Аржентина красавица, когато на екрана се появява очарователна снимка, на която тя лежи в леглото в болницата с Бела Есмералда на гърдите си.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Джорджина благодари, че Роналдо ѝ е помогнал да премине през най-мрачния период в живота им заедно. „Кристиано ме насърчи да продължа с всичките си ангажименти. Той каза: „Продължи с живота си, това ще ти се отрази добре.“ В момента моят приоритет са семейството и децата ми. Наистина съм щастлива и много благодарна”, добавя половинката на португалската звезда.

Трейлърът също така показва моменти от 28-ия рожден ден на Джорджина, след като Кристиано похарчи хиляди за светлинно и лазерно шоу, прожектирано на известната кула Бурж Халифа в Дубай.

„В днешно време е трудно да ме изненадаш. Кристиано е толкова внимателен с мен, той е наистина добър. Той е любовта на живота ми", признава красавицата.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК