Огромна любовна драма бушува около Григор Димитров, разбра БЛИЦ от достоверни източници. Най-добрият български тенисист е бил сюрпризиран преди около месец от популярна българка, която му изпратила тайно писмо, разкривайки че е лудо влюбена в него.

Гришо останал като гръмнат, тъй като познавал въпросната дама бегло и изобщо не предполагал, че тя почти една година таила огромните си чувства в себе си. Накрая не издържала и решила да излее всичко от сърцето и душата си, пишейки дълго и изключително емоционално послание.

„Само не публикувайте името на жената. Това са много лични неща, а тя е доста известна. Нека си остане между тях двамата. Гришо няма как да отвърне на емоциите ѝ, защото  знаете, че все още си е с Никол Шерцингер. Едно е сигурно – Григор много съчувства на дамата, а освен това е останал трогнат от прочетеното“,  разкриха пред най-четената агенция близки до Димитров, който в момента е в австралийския град Бризбейн за участие в местния турнир.

Григор преодоля първия кръг по-рано днес, побеждавайки японеца Йошихито Нишиока с 6:3, 6:4, и очаква съперника си за следващата фаза на турнира. 
Winbet - на един клик разстояние! (18+)