Играй БЛИЦ ГЕЙМ - ТУК!

Заради големия интерес към БЛИЦ ГЕЙМ си позволихме да променим регламента. Припомняме, че вторият сезон на играта ще бъде съставен от четири части. За всяка ще има отделно класиране. Първоначално информирахме, че за финалния кръг ще се класират първите двама от класиранията в четирите игри. Т.е. 8 човека.
 
Ето я изненадата – тези, които са на трето, четвърто, пето и шесто място във всяка една от четирите части (или общо 16 човека), ще участват в допълнителен тест, от който ще определим нови двама финалисти.
 
Този допълнителен тест (или бараж) ще се състои на 20 септември, петък. Въпросните 16 човека ще участват в нова игра, която ще проведем по скайп. Двамата най-добри отиват на финала.
 
Вместо на 21 септември, заключителната битка за първото място и наградите ще се състои на 28 септември, събота. В нея ще участват в крайна сметка не осем, а десет участника. Те ще застанат очи в очи срещу нашата комисия, за да им бъдат задавани нови въпроси, след което ще стане ясен победителят и неговите подгласници. За пореден път припомняме, че шампионатът ще има право на избор – или уникален 3D телевизор, или екскурзия в чужбина!
 
За повече подробности – влезте в играта и кликнете върху бутона “ПРАВИЛА”.
 
ОЧАКВАЙТЕ УТРЕ В РАННИЯ СЛЕДОБЕД ВРЕМЕННОТО КЛАСИРАНЕ НА ИГРАТА!