Известната певица и актриса Дженифър Лопес е развалила годежа си с бившия бейзболист Алекс Родригес и всички приготовления за предстоящата сватба са прекратени, информира американското издание TMZ.

За момента няма яснота относно официалната причина за раздялата. Латино дивата и спортната легенда бяха заедно от 2017 г., а от 2019 г. са сгодени. Двамата планираха сватба за началото на 2020 г., но всичко пропадна заради пандемията от COVID-19. Сега по всичко личи, че брачна церемония няма да има.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Вчера Алекс Родригес публикува своя снимка от яхта в Маями. За последно той показа на феновете си фотография с Джей Ло на 28 февруари. В същото време Лопес е в Доминиканската република, където снима филм.

За последно двамата бяха видени заедно на публично място по време на инаугурацията на президента Джо Байдън, когато певицата и бившият спортист изглеждаха много влюбени.

Раздялата между двамата идва само броени дни, след като стана ясно, че певицата е хванала Родригес в изневяра със звездата от американското риалити „Southern Charm“ Медисън Лекрой. Бившият бейзболист твърди, че не познава блондинката, но това не спря слуховете.

Преди да се разделят Дженифър Лопес и Алекс Родригес планираха да купят бейзболния клуб Ню Йорк Метс и търсеха допълнително финансиране от свои богати приятели. През миналото лято пък си купиха луксозен дом за 40 милиона долара в Маями.