Убийствено красива блондинка прикова погледите на феновете и обективите на фотографите в съботния финал на Sofia Open. Коя е хубавата зрителка стана ясно едва по време на церемонията по награждаването, когато към нея се обърна Вашек Поспишил. 30-годишният канадец отстъпи драматично с 4:6, 6:4, 6:7(3) на 19-годишния Яник Синер (Италия), който стана най-младият шампион в професионалния тенис от 2008-а.

Въпреки че загуби и втория си финал за сезона, Поспишил не пропусна да благодари на приятелката си. Тя се казва Лорън и също е от Канада, пише "Телеграф". Също като Григор Димитров, който показа новото си гадже Лолита Османова на последния си турнир за сезона във Виена, Вашек отскоро е със своето момиче.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

За първи път 193-сантиметровият играч пусна снимки с красавицата по време на "Ролан Гарос" в края на септември. Тогава двамата се целунаха под светлините на Айфеловата кула и обраха лайковете на последователите си в социалните мрежи. След това Вашек заведе Лорън и в Санкт Петербург, в който тя призна, че се е влюбила. И в двата турнира Поспишил отпадна на старта, но във Виена спечели три мача, преди да загуби от руската звезда Даниил Медведев.

Още по-убедително канадецът се представи в зала "Арена Армеец", където прелетя до третия финал в кариерата си. Достигането до битката за трофея в София му донесе чек за 19 795 евро, на който със сигурност се е зарадвала изкусителната Лорън, която го придружаваше у нас. На сбогуване с България той обеща да се върне и догодина. 

"Много ми хареса седмицата в София, затова мисля, че със сигурност ще участвам отново. Чувствам се почти като у дома. Дано дойда пак догодина и да направя една крачка нагоре. Благодаря за подкрепата и до скоро виждане", коментира Поспишил.